Hieronder vind u aanbevelingen van mensen die mijn yogalessen volgen of gevolgd hebben.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2

Ben ca. 8 jaar geleden bij jou begonnen met lessen. Heel fijn vind ik dat het niveau niet uitmaakt. Gevorderden krijgen een beetje meer aanwijzingen voor verdieping van de yogahoudingen, beginners een beetje minder heftig. Je hebt altijd wel een (oprecht) complimentje klaar. De ontspannen sfeer, gecombineerd met inspanning is super. Maar mijn favoriet blijft toch de laatste oefening: lekker mediteren in Savasana :D

S. Jasper - 17-03-2015 - 17:37

Ik volg al enkele jaren yogalessen bij Caroline. Wat ik leuk vind aan haar lessen in de ongedwongen, relaxte sfeer van alles mag niets moet. Een verademing in vergelijking tot sommige andere yogascholen, waar je het gevoel krijgt dat als je niet mee kan komen je een houte klaas bent. Daarnaast zijn haar lessen afwisselend, een combinatie van diverse soorten yoga, met veel aandacht voor meditatie en ademhalingsoefeningen. De laatste tijd ben ik door drukte werk en studie niet meer geweest, maar ik hoop binnenkort weer tijd te hebben.

Petra de Vries - 04-01-2013 - 14:40

Sinds 2 jaar volg ik yoga les bij Caroline.
Het is een uurtje inspanning en ontspanning.
De lessen zijn afwisselend zodat je elke keer
weer wat nieuws leert. Ben weer helemaal rustig en relext na een yoga les.Kan het een ieder aanraden.

Marthy Krebbers - 17-12-2012 - 20:34

Smiling Spirit is een echte aanrader. Caroline biedt een prettige, down to earth sfeer en een uitstekende inspannende én ontspannende les. Het is afwisselend en Caroline probeert ook regelmatig nieuwe dingen uit, zoals Kirtan of lach meditatie. Ik kom al jaren bij Caroline voor haar yogales en ik doe dit met heel veel plezier.

Eline van Lelyveld Medewerker Marketing & Communicatie bij Het Nationale Toneel - 12-12-2012 - 15:49

Bij het binnenkomen, bestaat de buitenwereld al niet meer, de rust en de uitstraling en daarbij de manier waarop jij les geeft is een aanbeveling waard. Doen !

Saskia de Bijl - 30-11-2012 - 18:22

Sinds meer dan 3 jaar volg ik trouw eenmaal per week de yogales bij Caroline. Heerlijk een uurtje om de rollercoaster van het leven stil te zetten en alleen maar even gezond te relaxen. Een aanrader voor een ieder die de rollercoaster herkent!

Anja van Kampen - 23-11-2012 - 19:37

sinds mei volg ik yogales bij Caroline, ik ben gestart om leniger te worden en kan nu weer mijn tenen aanraken!
wat het ik niet wist is dat het ook een spiritueel aspect heeft.
Dit maakt het voor mij extra boeiend en speciaal. Vooral de kirtan avond vind ik erg fijn om te doen,wat het precies met me doet weet ik niet, stiller, rustiger meer bewust? in ieder geval de moeite waard.

ida - 22-11-2012 - 20:43


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2