Hieronder vind u aanbevelingen van mensen die mijn yogalessen volgen of gevolgd hebben.

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »

Een aantal maanden gelden begonnen met yoga en wel bij Caroline. Ik wilde graag wat soepeler worden. Ook al ben ik nog steeds niet soepel en vind ik balansoefeningen moeilijk, ik ben blij dat ik aan yoga doe en vind het jammer dat ik er niet veel eerder mee begonnen ben want ik merk gewoon dat het goed voor me is.

Ingrid - 23-02-2016 - 15:10

Nog niet zo lang geleden ben ik begonnen met yogales bij Caroline. Als je de ruimte binnen komt begint de ontspanning al door de setting, de sfeer en een kopje thee. Heerlijk uur van bijkomen en opladen en steeds weer ontdekken dat yoga nog niet zo makkelijk is maar altijd effect heeft!
veel dank daarvoor Caroline

Silvia de Ronde Bresser - 25-01-2016 - 16:34

Ik ben ongeveer anderhalf jaar geleden gestart bij Caroline. Ik had toen totaal geen puf en geen energie om überhaupt te sporten. Nu anderhalf jaar verder voelt mijn lichaam weer de energie oppakken en de balans tussen spanning en ontspannen zijn. Ik ben Caroline erg dankbaar voor de ondersteuning tijdens de lessen en ga nog steeds graag naar de lessen toe! :-)

Corina Delver - 25-01-2016 - 11:10

De yoga les geeft mij een bijzondere ontspanning en energie. De lessen zijn zeer gevarieerd en worden door Carolien op een hele prettige en professionele manier gegeven. En de dag met een lach beginnen is mooi meegenomen.

Piet-Hein Boogerd - 02-05-2015 - 18:34

Ben ca. 8 jaar geleden bij jou begonnen met lessen. Heel fijn vind ik dat het niveau niet uitmaakt. Gevorderden krijgen een beetje meer aanwijzingen voor verdieping van de yogahoudingen, beginners een beetje minder heftig. Je hebt altijd wel een (oprecht) complimentje klaar. De ontspannen sfeer, gecombineerd met inspanning is super. Maar mijn favoriet blijft toch de laatste oefening: lekker mediteren in Savasana :D

S. Jasper - 17-03-2015 - 17:37


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 volgende »