Privé Yoga

Redenen om privé yoga lessen te nemen

Yoga is nog helemaal nieuw voor jou

Zou je graag yoga lessen willen volgen maar je bent onzeker of voelt je ongemakkelijk om als beginneling meteen bij een yogastudio in een groep les te volgen. Dan zijn privé lessen een ideale opstap naar groepslessen of om thuis je yoga beoefening te beginnen. Je leert in je eigen tempo de basisbeginselen van yoga en bouwt vertrouwen op in je kunnen. Tijdens de privé lessen kun je al je vragen stellen en rust nemen wanneer je die nodig hebt. Je krijgt de juiste aanwijzingen en begeleiding om gemakkelijk in de yoga houdingen te komen.

Je wil graag je yoga verdiepen of versterken

Je bent geïnteresseerd om meer te leren over de eeuwen oude yoga praktijk en filosofieën. Of je wilt je yoga uitbreiden naar de moeilijkere houdingen en wil daar in de juiste begeleiding en aanwijzingen krijgen. Of je wil je verdiepen in de zeer uitgebreide pranayama’s (ademhalingstechnieken) of meditatie die yoga rijk is. Privé lessen geven je de mogelijkheid om de lessen zo aan te passen dat jij leert waar jou voorkeuren en interesse naar uitgaan.

Je wil graag thuis yoga beoefenen

Je bent misschien een beginner in yoga of juist een ervaren yogi en begrijpt de voordelen van een dagelijkse beoefening van yoga, maar je weet niet precies hoe je dit voor jezelf het beste kunt opbouwen, zodat je instaat bent elke dag yoga te beoefenen die voor jou prettig en goed zijn. Samen kunnen we kijken wat voor jou het beste werkt. We kijken naar de asana’s, de juiste houdingen, pranayama’s, meditatie of andere aspecten, die jij zou willen benadrukken.

Hoe werkt privé les

We spreken af bij jou thuis of op het werk en bepalen wat jouw wensen, behoeften, verwachtingen en doelen zijn. We bepalen hoe vaak per week en op welke dag resp. uren het voor jou het beste uitkomt. Elke privé les duurt 60 minuten.

Privé lessen met je partner of met een groepje

Het is natuurlijk leuk om privé les te volgen met je partner of vriendin of misschien met een groepje vrienden of voor een special gelegenheid, zoals bijvoorbeeld een verjaardag. De groepslessen worden of bij u thuis gehouden op het werk of in mijn studio in Wassenaar(max. 12 personen). Bel of mail mij als je een special wens hebt of vragen/en of ideeën.

Kosten:

Individueel:

Kosten voor één uur privé les is        € 65,-

(speciale eerste keer aanbieding 6 privé lessen voor € 345,-)

Groep/workshop/partner:

Kosten voor een uur privé groep/  € 100,- (6 deelnemers)

workshop                                           € 200,- (12 deelnemers)

Bij extra partner/vriend kosten        € 10,-

(buiten Wassenaar worden extra reiskosten in rekening gebracht)

Afspraak maken:

Lessen kunnen zowel tijdens kantooruren als ‘s avonds en in het weekend ingepland worden.
Voel je vrij om te bellen of te mailen met alle je vragen of om een afspraak te maken.

Privé lessen worden gegeven door: Caroline van den Ende 

Je kunt bellen naar 0621165597 of mailen naar smilingspirityoga@gmail.com