Yoga Wassenaar

Welkom op de website van Smiling Spirit Yoga

Beste yogi’s,

De fysieke yogales op de woensdagavond van 19.30-21.00 gaat op 7 september weer beginnen. Er zijn dan 3 maanden les:  september/oktober/november. In december ga ik verhuizen, dus dan is er geen les. Ik verwacht half januari /februari weer verder te kunnen.  Als je met de woensdagavond yoga mee wilt doen. Zou je je dan willen aanmelden met een mailtje of WhatsApp zodat ik vast weet hoeveel mensen er mee gaan doen. Alvast bedankt en tot snel!

Voor de 3 maanden kun je een strippenkaart kopen:
  • Een 10-strippenkaart kost € 120,-. Deze strippenkaart is voor deze 3 maanden geldig. Als je nu toch elke les komt (er zijn 13 lessen in totaal ) dan betaal je voor de laatste 3 lessen, per les 10,-
  • Een losse les € 15,- 


Op maandag avond is er online yogales van 20.00-21.30 kosten per les 7,50


Komende zaterdag is het helaas alweer de laatste strand yogales van dit jaar. We hebben wel een fantastische zomer gehad met wel 10 strand yogalessen!

Op de zaterdagochtend wil ik bij voldoende aanmeldingen weer beginnen met de Yogiwalk. Kijk even op mijn website bij Yogiwalk als je nog niet weet wat dit precies is.

Heb je interesse dan zet ik je in de Yogiwalk WhatsApp groep en krijg je vanzelf bericht wanneer het begint en kun je je aanmelden voor die zaterdagochtend om mee te doen.


Ik hoop dat iedereen een heerlijke ontspannen zomer heeft gehad!

 

Met vriendelijke yoga groeten,

 


Caroline

0621165597 of mail: smilingspirityoga@gmail.com

Gezellig als je mee komt doen!


 SmilingSpirit is lid van SYN (Samenwerkende Yogadocenten Nederland)