Yogiwalk

 

De Yogiwalk is een prettige en leuke manier om je met nieuwe levenskracht op te laden.

Je krijgen niet alleen energie maar ook een heldere geest ‘clear mind’


Een Yogiwalk is wel 5x effectiever dan een goede meditatie, dit komt omdat je je lichaam ritmisch mee beweegt. Met heel je wezen creëer je bewustzijn en je verruimt je geest je laat oude vastzittende energie los. Zo komt er ruimte voor verhelderende momenten en nieuwe frisse ideeën. Je lichaam stroomt goed door en regenereert.

Een hogere staat van bewustzijn samen met een goede levensenergie staan voor een betere kwaliteit van leven.

Met een betere kwaliteit van leven doel ik op een leven met zo min mogelijk weerstand. Weerstand(lees pijn) ontstaat als het bewustzijn niet open is en je te veel vast wilt houden aan dingen die er niet zijn, illusies, dromen en verwachtingen.


Met de Yogiwalk gebruiken we 3 ingrediënten om weer vrij te kunnen denken en goed in je vel te zitten:


Ademhaling 

Concentratie/focus

Ritmische bewegen

 

 

Met de Yogiwalk wandelen we minimaal een uur door de duinen en bossen van Wassenaar, mits het weer het toelaat, geen regen! 


We gebruiken 5 mooie en rustige locaties :

Het Hertenkamp bij de jagerslaan, De Horsten, papenweg (1 euro extra), Het panbos ( 2,00 euro extra) aan de wassenaarseweg, Lentevreugd(laarzen aan te bevelen) aan de katwijkseweg en de Ganzenhoek aan de wassenaarseslag. 


In de Yogiwalk WhatsApp groep wordt verteld waar de Yogiwalk plaats vindt en of de les doorgaat. We hebben minimaal 4 aanmeldingen nodig. Het is fijn om goede wandelschoenen aan te trekken en wat te drinken mee te nemen, een kleine rugzak is daarbij het makkelijkste, want je moet je handen vrij hebben en je armen kunnen bewegen.

Ben je geïnteresseerd in de Yogiwalk, laat het mij dan per mail of WhatsApp weten dan plaats ik je in de WhatsApp groep en kun je je aanmelden als je die zaterdagochtend mee wilt doen. We beginnen om 9.00. Kosten per keer 10 euro betaling per Tikke of contant.

 

We houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar, maar je kunt zelf bepalen of je nog meer afstand wilt. 


Mocht je nog meer informatie willen over de Yogiwalk  kun je mij altijd mailen of bellen

smilingspirityoga@gmail.com

0621165597